x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Transformă-ți experiența de conducere într-o aventură îndrăzneață cu închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 de la AXIS. Acest SUV de lux oferă o combinație perfectă de performanțe puternice și eleganță sofisticată, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o călătorie de neuitat.

Indiferent dacă dorești să experimentezi natura sau să te bucuri de confortul orașului, cu închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 ai șansa la o experiență de conducere relaxantă și fără griji. Închiriază acum și bucură-te de luxul și puterea unei mașini de excepție!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz AMG EQE 43 4MATIC

Bucură-te de o experiență de conducere electrificată și sportivă cu închiriere Mercedes Benz AMG EQE 43 4MATIC. Cu un motor electric puternic, un design elegant și modern, acest sedan de lux îți oferă performanțe remarcabile și o autonomie impresionantă. 

Indiferent dacă dorești să explorezi orașul sau să te bucuri de o plimbare pe autostradă, o închiriere Mercedes Benz AMG EQE 43 4MATIC oferă experiența de conducere fără compromisuri. Închiriază și experimentează viitorul conducerii sportive și sustenabile!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz AMG EQE 43 4MATIC pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz AMG GT 53

Dacă ești un pasionat de mașini sport și dorești o experiență de conducere excepțională, apelează la închiriere Mercedes Benz AMG GT 53. Cu un design aerodinamic și un interior elegant, o închiriere Mercedes Benz AMG GT 53 îți va oferi o experiență de conducere de neuitat.

Indiferent dacă te afli pe drumurile de munte sau pe autostradă, cu această mașina sport vei experimenta agilitatea și precizia sa, oferindu-ți o senzație de control total. Alege închiriere Mercedes Benz AMG GT 53 și experimentează adevarata putere și performanță germană!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz AMG GT 53 pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.