x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Închiriere Mercedes Benz Clasa E

Închiriere Mercedes Benz Clasa E este o alegere excelentă pentru cei care caută un sedan de lux de dimensiuni medii. Cu un design impresionant și o gamă largă de caracteristici avansate, o închiriere Mercedes Benz Clasa E este o opțiune populară pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care caută o mașină premium.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri și disponibilitatea unor caracteristici de siguranță avansate, precum: sistemul de asistență la frânare de urgență, monitorizarea unghiului mort și sistemul de avertizare a părăsirii benzii de rulare, această închiriere Mercedes Benz Clasa E este o variantă ideală pentru orice tip de călătorie, de la drumuri lungi până la deplasări în oraș. Alege închiriere Mercedes Benz Clasa E pentru experiențe de neuitat!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz Clasa E pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz S Class

O închiriere Mercedes Benz S Class oferă un nivel inegalabil de confort și eleganță. Cu un design impresionant și o gamă completă de dotări de înaltă calitate, acest sedan de clasă premium te va face să te simți precum o vedetă pe drumurile orașului sau pe autostradă.

Cu un interior spațios și sofisticat, dotat cu cele mai noi tehnologii, cu o închiriere Mercedes Bens S Class vei putea savura fiecare călătorie cu stil și confort. Indiferent dacă ești în căutarea unei mașini pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o excursie în oraș cu prietenii, această închiriere Mercedes Benz S Class este alegerea perfectă pentru o călătorie reușită!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz S Class pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.