x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

AXIS Premium Mobility

Cine este AXIS?

AXIS Mobility & Holiday este o companie specializata in servicii de inchiereri auto premium, ce ofera o experienta deosebita si servicii de inalta calitate tuturor clientilor sai. Flota noasatra cuprinde o varietate de autoturisme de lux, inclusiv marci precum Mercedes-Benz, Audi, BMW, Porsche si altele, alaturi de diferite modele de rulote, autorulote, camper van-uri si motociclete, oferind astfel optiuni multiple pentru cei interesati cat si posibilitatea unei experiente de conducere premium, fie in scopuri de afaceri sau pentru vacante. Politica noastra de tarifare competitiva face inchirierea unui vehicul de la AXIS accesibila pentru orice buget.

Ce oferim?

Oferim mai mult decat o modalitate convenabila de a ajunge la destinatia dorita prin faptul ca inchirierea unui autovehicul din flota noastra devine o oportunitate de a experimenta luxul si performanta exceptionala daruita de modelele de ultima generatie pe care le punem la dispozitie. Indiferent de preferintele individuale ale clientilor nostri, echipa noastra de la AXIS este pregatita sa asiste in alegerea celui mai adecvat autoturism pentru nevoile si dorintele fiecaruia.

Care este activitatea noastra?

Acitivitatea noastra acopera un spectru larg de optiuni, de la autoturisme mici si econimice pana la SUV-uri si autoturisme de lux sau sport, astfel incat sa satisfacem cerintele si dorintele variate ale clientilor nostri in materie de calatorii. De asemenea, exista atat varianta de inchiriere pe termen scurt cat si lung, inchirere cu sofer sau achizitionarea de masini rulate.

Locatiile AXIS

Serviciile noastre sunt disponibile in mai multe destinatii, avand puncte de lucru in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu si Constanta. Axis Mobility & Holiday faciliteaza inchirierea vehiculelor direct de la aeroporturile din aproprierea locatiilor noastre, iar clientii beneficiaza de posibilitatea de a efectua rezervari online economisind astfel timp si bani.

In plus, clientii pot beneficia de oferte speciale si programe de fidelitate prin intermediul carora se pot bucura de tarife reduse si privilegii.

Servicii extra

La AXIS Mobility & Holiday, acordam prioritate sigurantei clientilor nostri, oferind asigurare si asistenta disponibila 24/7 pe parcursul perioadei de inchiriere. Cu o abordare personalizata, punem la dispozitie informatii relevante despre destinatiile alese, pentru a asigura o calatorie usoara, convenabila si extrem de confortabila. Toate autoturismele din flota noastra sunt noi, de cea mai inalta calitate si sunt supuse reviziilor si verificarilor regulate ce sunt effectuate exclusiv in service-urile autorizate ale marcilor respective, asigurand astfel siguranta si fiabilitatea acestora.

Inchieiere

Autenticitatea brandului AXIS Mobility & Holiday este confirmata de numeroase avantaje, printre care se Numara servicii de inalta clasa, flote de autovehicule bine intretinute si tarife competitive, dupa cum a fost mentionat anterior.

Poți vedea ultimele noutăți despre închirieri de mașini premium de la AXIS pe paginile de social media facebook sau instagram. Nu rata promoțiile, vezi ofertele speciale aici!