x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Suntem aici pentru tine

Contactează-ne pentru orice întrebare

Asistență Clienți

Ai întrebări legate de inchirierea unui autovehicul?

Ne poți contacta:

+40 790 383338
+40 725 404195

office@axisrent.ro

*numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate

Luni-Duminică de la 10:00 – 19:00

image-12-300x169-1 (1)

Contact

  Mod de adresare*

  Disclaimer: Datele furnizate de dumneavoastră, vor fi utilizate exclusiv în scopul transferului acestei solicitări către Partenerul Autorizat al Mercedes-Benz România SRL selectat de dumneavoastră. Acestea vor fi prelucrate de către Mercedes-Benz România SRL sau de către terți împuterniciți în acest scop, respectiv pentru transferul către Partenerul Autorizat selectat de dumneavoastră în vederea îndeplinirii solicitării dumneavoastră. Datele dumneavoastră nu vor fi folosite în alte scopuri.

  În acest sens vă rugăm să vă dați acordul pentru utilizarea datelor furnizate de dumneavoastră pentru scopul mai sus menționat. În cazul în care nu sunteți de acord cu transferul datelor așa cum a fost prezentat mai sus, va rugam sa luați act ca nu vom putea da curs solicitării dumneavoastră.

  Centre de inchiriere AXIS

  Axis Bucureşti ChitilaStrada Rudeni, nr. 103, Chitila, jud. Ilfov

  CONSTANTIN BARBU

  Consultant închirieri auto

  Axis ConstanțaBd. Aurel Vlaicu, nr. 133 Constanța

  SAULEA MADALIN

  Consultant închirieri auto

  Axis TimişoaraStr. Miresei nr. 5 Timişoara

  ANDREI RADU

  Consultant închirieri auto

  Axis Cluj NapocaAeroportul International Avram Iancu,
  Cluj Napoca

  CLAUDIU NASTASE

  Consultant închirieri auto

  Axis Sibiu Soseaua Alba-Iulia, nr.69 Sibiu

  LIVIU NEDELEA

  Consultant închirieri auto

  Contact – AXIS Mobility&Holiday

  Contact – Dacă ești în căutarea unei companii de închirieri auto de încredere, Axis îți poate oferi cele mai bune servicii de închiriere auto. La Axis, suntem dedicați să oferim servicii profesionale de închiriere auto, astfel încât să satisfacem nevoile și cerințele clienților noștri.

   

  Intră pe site și accesează pagina contact care îți oferă o modalitate rapidă și eficientă de a intra în contact cu noi. Tot ce trebuie să faci este să ne suni sau să completezi formularul de contact de pe site-ul nostru, iar echipa noastră îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie și te va ajuta să alegi mașina potrivită pentru nevoile tale.

  La Axis, suntem mândri de flota noastră de mașini de închiriat. Avem o gamă largă de mașini de la cele mai economice modele, până la cele mai luxoase mașini, astfel încât să putem satisface nevoile și gusturile clienților noștri. Toate mașinile disponibile pentru închiriat sunt întotdeauna bine întreținute și oferă siguranță și confort pe tot parcursul călătoriei tale.

  În plus, prin folosirea opțiunii de contact disponibilă pe site, ai posibilitatea de a face o cerere pentru servicii suplimentare, precum asigurare auto și asistență rutieră, care te protejează în caz de orice incident și îți oferă în același timp o experiență de închiriere auto fără probleme. Echipa noastră dedicată îți va oferi cele mai bune opțiuni de închiriere auto pentru nevoile tale, astfel încât să ai parte de o experiență de închiriere auto cât mai plăcută și lipsită de orice griji.

  Așadar, serviciul de închirieri auto de la Axis oferă clienților săi o varietate de opțiuni de mașini și servicii personalizate pentru a se potrivi cu nevoile și bugetul fiecăruia, garantând o experiență de închiriere auto convenabilă și satisfăcătoare.

   

  Contact – Avantaje

  Înainte de a începe să enumărăm avantajele serviciului de închirieri auto de la Axis, să discutăm puțin despre importanța acestui tip de serviciu. Indiferent dacă ești un călător frecvent sau cauți doar o modalitate de a te deplasa în oraș, închirierea unei mașini poate fi o soluție ideală pentru a-ți satisface nevoile de transport. În loc să te bazezi pe transportul public, pe serviciile de taxi sau pe disponibilitatea altor prieteni și colegi, închirierea unei mașini îți oferă flexibilitatea și libertatea de a te deplasa într-un mod mai personalizat și confortabil.

  În plus, Axis este unul dintre furnizorii de top de servicii de închirieri auto din țară, oferind o gamă largă de opțiuni de închiriere pentru a se potrivi nevoilor și bugetului fiecărui client. Astfel, am reușit să fim prima opțiune de contact în rândul clienților noștri. Dar ce face serviciul de închirieri auto de la Axis atât de special? Hai să descoperim împreună unele dintre beneficiile sale cheie:

  • Contact rapid și eficient;
  • Personalizare;
  • Flexibilitate;
  • Servicii complete;
  • Cele mai bune prețuri.

  La Axis, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de închiriere auto la cele mai competitive prețuri. Fie că ai nevoie de o mașină de închiriat pentru o zi sau pentru o perioadă mai lungă de timp, noi îți oferim soluțiile potrivite pentru bugetul tău. Folosește oricând opțiunea contact pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să poți să-ți planifici călătoria fără probleme și fără stres.

  În concluzie, opțiunea Axis îți oferă o modalitate rapidă și eficientă de a închiria o mașină de la Axis. Cu cele mai bune mașini de închiriat, cele mai accesibile prețuri și servicii complete, poți fi sigur că în momentul în care folosești opțiunea de contact, iei decizia inteligentă. Contactează-ne astăzi și bucură-te de libertatea și flexibilitatea pe care ți le oferă serviciile noastre.

  Poti vedea ultimele noutăți pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.