x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Călătorește cu stil prin rent a car România

Îți dorești să călătorești prin România cu stil și confort? Atunci rent a car România este soluția perfectă pentru tine! Cu serviciile noastre premium de închirieri auto, poți beneficia de cea mai mare libertate de mișcare și de cele mai bune condiții de călătorie.

De la cele mai mici mașini la cele mai luxoase modele, oferim o gamă variată de autoturisme pentru a satisface toate preferințele și nevoile clienților noștri. Indiferent dacă ai nevoie de un vehicul compact pentru o călătorie rapidă în oraș sau de o mașină spațioasă pentru o excursie în afara orașului, rent a car România are mereu soluția perfectă pentru tine.

rent a car romania
rent a car Romania

Servicii premium de rent a car România

Serviciile noastre de închirieri auto sunt ideale pentru turiștii care doresc să exploreze România într-un mod confortabil și practic. Cu o mașină închiriată, poți vizita cele mai frumoase locuri din țară, de la stațiunile de la malul mării până la mănăstirile și castelele din inima Transilvaniei. 

Nu mai trebuie să îți faci griji pentru transport sau să pierzi timpul așteptând mijloacele de transport în comun, rent a car România îți oferă toată libertatea de care ai nevoie pentru a te bucura de vacanța ta. Iată alte 7 aspecte de care să ții cont în alegerea serviciului rent a ar de la AXIS:

  1. Libertate de mișcare – prin serviciul de rent a car România, călătorești unde și când vrei, fără să depinzi de mijloacele de transport în comun sau de orarul altor servicii de transport;
  2. Confort și flexibilitate – poți alege mașina care ți se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoile și preferințele tale, și poți schimba mașina ori de câte ori dorești;
  3. Economie de timp – eviți aglomerația din mijloacele de transport în comun și te poți deplasa rapid la destinația ta;
  4. Spațiu personal – cu serviciul de rent a car România, ai la dispoziție un spațiu personal și intim, în care te poți bucura de confort și relaxare în timpul călătoriei tale;
  5. Asistență și suport tehnic – în ceea ce prevede serviciul de rent a car România, echipa noastră de profesioniști este mereu la dispoziția ta pentru a-ți oferi asistență și suport tehnic în orice moment al călătoriei tale;
  6. Acces la locații îndepărtate – cu o mașină închiriată, poți ajunge în locuri în care mijloacele de transport în comun nu ajung sau sunt greu accesibile, precum: zonele rurale sau traseele montane;
  7. Economie de bani – prin rent a car România poți descoperi o soluție mai economică decât alte mijloace de transport, mai ales dacă călătorești în grup sau pentru o perioadă mai lungă de timp;

Beneficiază de confort și libertate cu rent a Car România 

În plus, cu rent a car România, te poți bucura de cele mai bune servicii de închirieri auto. Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție în orice moment pentru a-ți oferi asistență și sfaturi utile. În plus, mașinile noastre sunt mereu în perfectă stare de funcționare și curățate impecabil, astfel încât să te poți bucura de o călătorie sigură și confortabilă.

Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru o călătorie de afaceri sau pentru o escapadă romantică, rent a car România îți oferă cele mai bune opțiuni de închirieri auto. Noi suntem aici pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de închiriere auto și pentru a te ajuta să te bucuri de toate avantajele unei călătorii cu mașina în România.

Dacă dorești să te bucuri de cea mai mare libertate de mișcare și de cele mai bune condiții de călătorie, rent a car România este alegerea perfectă pentru tine. Cu o gamă variată de autoturisme de la cele mai mici la cele mai luxoase modele, serviciile noastre de închirieri auto sunt ideale pentru orice călătorie. Echipa noastră de profesioniști este mereu la dispoziția ta pentru a-ți aduce dorințele de travel la realitate!

Poti vedea ultimele noutăți pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.