x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Închiriere BMW X4

Închiriere BMW X4 este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV de lux de dimensiuni medii, care combină un design sportiv cu un interior sofisticat și tehnologie avansată. Cu o manevrabilitate excelentă și un motor puternic, o închiriere BMW X4 este alegerea populară pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care caută o mașină sportivă, dar practică.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, BMW X4 poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii lungi, explorări în afara orașului sau pentru a te bucura de o experiență de conducere plină de adrenalină. Cu caracteristici precum sistemul de asistență la parcare și sistemul de navigare avansat, această închiriere BMW X4 te va ajuta să îți maximizezi timpul și să te bucuri de fiecare moment petrecut la volan. Alege închiriere BMW X4 pentru întregirea călătoriei tale!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere BMW X4 pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere BMW X6 M50i

Închiriere BMW X6 M50i pentru o experiență de conducere excepțională! Cu un design sofisticat și o performanță impresionantă, acest SUV sportiv este pregătit să te transporte oriunde îți dorești. Cu o putere de 523 de cai putere și o accelerație de la 0 la 60 de mile pe ora în doar 4,1 secunde, vei experimenta adevarata putere germană sub capotă.

Indiferent dacă te afli pe autostrada sau pe drumurile de munte, închiriere BMW X6 M50i te va impresiona cu agilitatea și precizia sa, oferindu-ți o senzație de control total asupra mașinii. Nu mai sta pe gânduri și alege închiriere BMW X6 M50i pentru o experiență de conducere de neuitat!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere BMW X6 M50i pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere BMW M850i

Închiriere BMW M850i pentru o experienta de conducere de neuitat, această mașină este alegerea perfectă pentru tine. O închiriere BMW M850i elegant și puternic iți oferă o senzație de lux și rafinament pe care doar o mașină BMW o poate transmite.

Cu un design impresionant și o performanță rapidă, cu închiriere BMW X6 M850i te simți precum o vedetă pe drumurile orașului sau pe autostradă. Alege închiriere BMW X6 M850i, experimentează luxul și puterea unei mașini de înaltă clasă!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere BMW M850i pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere BMW Seria 7

O închiriere BMW Seria 7 îți oferă șansa de a experimenta luxul și confortul unei limuzine de clasă premium. Cu un interior elegant și spațios, dotat cu cele mai noi tehnologii, vei putea savura fiecare călătorie cu stil și confort. 

Fie că ești în căutarea unei mașini pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o excursie în oraș cu prietenii, închiriere BMW Seria 7 este alegerea perfectă pentru a-ți crea amintiri de neuitat!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere BMW Seria 7 pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.