x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Închiriere Mercedes Benz Clasa A

O închiriere Mercedes Benz Clasa A redă călătoria relaxantă cu un design modern și dinamic, oferind o experiență de conducere plăcută și performantă. Echipată cu tehnologie avansată și un motor puternic, Mercedes Benz Clasa A este alegerea perfectă pentru o călătorie în oraș sau pentru a explora destinații turistice. Închiriere Mercedes Benz Clasa A îți permite să experimentezi confortul și luxul acestei mașini.

Interiorul este elegant și rafinat, fiind echipat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv un sistem audio premium, un sistem de navigație și un ecran tactil de înaltă rezoluție. Cu un motor puternic și o transmisie automată, această închiriere Mercedes Benz Clasa A oferă plusul de relaxare călătoriei tale, fiind o mașină manevrabilă și agilă.

Închiriere Mercedes Benz CLA

Alege o închiriere Mercedes Benz CLA pentru un design elegant și sportiv, respectiv bucură-te de o mașină de lux populară pentru a călători. Cu tehnologie avansată și un motor puternic, această închiriere Mercedes Benz CLA oferă o experiență de conducere plăcută și performantă. Interiorul rafinat, dotat cu un sistem de infotainment de înaltă calitate și un sistem de navigație, adaugă confortul și luxul acestei mașini.

O închiriere Mercedes CLA este alegerea excelentă pentru a experimenta stilul și performanța acestei mașini de lux. Rezervă o închiriere Mercedes Benz CLA pentru o experiență de conducere impresionantă și convinge-te!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz CLA pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz GLB

Închiriere Mercedes Benz GLB este o opțiune excelentă pentru cei care caută un vehicul elegant, versatil și puternic. Cu un design rafinat, o suspensie confortabilă și o tehnologie avansată, această închiriere Mercedes Benz GLB este o alegere populară pentru călătorii de afaceri sau de vacanță.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la șapte pasageri, Mercedes Benz GLB poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, excursii în familie sau explorarea unui oraș nou. Datorită portbagajului generos, poți transporta cu ușurință bagajele și echipamentul pentru orice aventură, o închiriere Mercedes Benz GLB dovedindu-se a fi cea mai bună alegere!

Închiriere Mercedes Benz GLA

Închiriere Mercedes GLA este o opțiune excelentă pentru cei care caută un SUV compact și elegant. Cu un design dinamic, o manevrabilitate excelentă și o gamă largă de tehnologii avansate, această închiriere Mercedes GLA este o alegere populară pentru călătorii de afaceri sau de vacanță.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, Mercedes GLA poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, excursii în familie sau explorarea unui oraș nou. Cu un portbagaj suficient de mare pentru a transporta bagajele și echipamentul pentru orice aventură, Mercedes GLA este un vehicul ideal pentru cei care doresc să exploreze în stil și confort. Nu ezita și rezervă-l pentru călătoria ta!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz GLA pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz Clasa C

Inchiriere Mercedes Benz Clasa C este o alegere excelentă pentru cei care caută un vehicul de lux, puternic și rafinat. Cu un design elegant și o gamă largă de caracteristici avansate, această închiriere Mercedes Benz Clasa C este o opțiune populară pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care caută o mașină premium.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, Mercedes Benz Clasa C poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a te bucura de plăcerea de a conduce un vehicul de lux. Alege închiriere Mercedes Benz Clasa C pentru o experiență memorabilă!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz Clasa C pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz Clasa GLC / GLC Coupe

Închiriere Mercedes Benz GLC, sau a unui GLC Coupe, este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV puternic și elegant. Cu un design impresionant, o manevrabilitate uimitoare și o gamă largă de tehnologii avansate, o închiriere Mercedes Benz GLC sau GLC Coupe este una dintre opțiunile populare pentru călătorii de afaceri sau de vacanță.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, această închiriere Mercedes Benz GLC, sau GLC Coupe, poate ajuta într-o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, excursii în familie sau explorarea unui oraș nou. Cu un portbagaj suficient de mare pentru a transporta bagajele și echipamentul pentru orice aventură, Mercedes GLC sau GLC Coupe sunt vehicule ideale pentru cei care doresc să exploreze în stil și confort.

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz Clasa GLC / GLC Coupe pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz GLE Coupe

Închiriere Mercedes Benz GLE Coupe este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV sportiv și rafinat. Cu un design impresionant, o manevrabilitate excelentă și o gamă largă de caracteristici avansate, prin închiriere Mercedes Benz GLE Coupe ai posibilitatea de a călători relaxant și confortabil într-o mașină premium.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, Mercedes GLE Coupe poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a te bucura de plăcerea de a conduce un vehicul de lux. Alege închiriere Mercedes Benz GLE Coupe pentru experiențe inedite!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz Clasa GLE Coupe pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz GLE

Închiriere Mercedes Benz GLE este o alegere excelentă pentru cei care caută un SUV puternic și rafinat. Cu un design impresionant, o manevrabilitate excelentă și o gamă largă de caracteristici avansate, o închiriere Mercedes Benz GLE este o opțiune populară pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care caută o mașină premium.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri, Mercedes GLE poate fi închiriat pentru o gamă largă de activități, inclusiv călătorii de afaceri, evenimente speciale sau pur și simplu pentru a te bucura de plăcerea de a conduce un vehicul de lux. Alege închiriere Mercedes Benz GLE pentru o călătorie de vis!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz GLE pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Închiriere Mercedes Benz Clasa E

Închiriere Mercedes Benz Clasa E este o alegere excelentă pentru cei care caută un sedan de lux de dimensiuni medii. Cu un design impresionant și o gamă largă de caracteristici avansate, o închiriere Mercedes Benz Clasa E este o opțiune populară pentru călătorii de afaceri sau pentru cei care caută o mașină premium.

Oferind un spațiu confortabil pentru până la cinci pasageri și disponibilitatea unor caracteristici de siguranță avansate, precum: sistemul de asistență la frânare de urgență, monitorizarea unghiului mort și sistemul de avertizare a părăsirii benzii de rulare, această închiriere Mercedes Benz Clasa E este o variantă ideală pentru orice tip de călătorie, de la drumuri lungi până la deplasări în oraș. Alege închiriere Mercedes Benz Clasa E pentru experiențe de neuitat!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz Clasa E pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.

Transformă-ți experiența de conducere într-o aventură îndrăzneață cu închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 de la AXIS. Acest SUV de lux oferă o combinație perfectă de performanțe puternice și eleganță sofisticată, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru o călătorie de neuitat.

Indiferent dacă dorești să experimentezi natura sau să te bucuri de confortul orașului, cu închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 ai șansa la o experiență de conducere relaxantă și fără griji. Închiriază acum și bucură-te de luxul și puterea unei mașini de excepție!

Poți vedea ultimele noutăți despre închiriere Mercedes Benz G Class AMG 63 pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.