x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Pentru lux și siguranță, rent a Mercedes

O călătorie prin rent a Mercedes este întotdeauna o experiență de neuitat. Beneficiile oferite de serviciile AXIS prin rent a Mercedes sunt unele inestimabile: 

  • Oferim o selecție largă de modele și opțiuni de personalizare, astfel încât să găsești mașina perfectă pentru a-ți satisface nevoile și preferințele în timpul călătoriei tale;
  • Vei avea o experiență de conducere de neuitat, datorită celor mai avansate caracteristici de siguranță și tehnologie din industrie; 
  • Economisești timp și bani prin rent a Mercedes în loc să investești într-un vehicul propriu;
rent a Mercedes
rent a Mercedes

Experiență premium accesibilă, rent a Mercedes

Dacă îți dorești o experiență de lux la prețuri accesibile, atunci AXIS, prin rent a Mercedes, este alegerea perfectă pentru tine. Mercedes-ul este în sine o mașină de înaltă calitate, cu un design elegant și performanțe remarcabile, este tot ce ai nevoie pentru a face o impresie deosebită și pentru a te bucura de o experiență a condusului de neuitat.

Acum poți să te bucuri de cel mai înalt nivel de confort și rafinament. Fie că ai nevoie de o mașină pentru o călătorie de afaceri, sau pentru o pauză de la stresul cotidian, rent a Mercedes îți va oferi întotdeauna experiența premium pe care o meriți.

Cu o gamă largă de modele disponibile, de la limuzine elegante la SUV-uri puternice, Mercedes are o mașină perfectă pentru fiecare ocazie. Detaliile mașinii sunt gândite pentru a oferi o experiență a condusului perfectă, de la tapițeria din piele la sistemul de sunet de înaltă calitate.

Clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc! Ne dorim să îți oferim cea mai bună experiență de închiriere a unei mașini și suntem pregătiți să te ajutăm în orice fel posibil. Cu o flotă de mașini de calitate superioară și un personal amabil și profesionist, AXIS, prin rent a Mercedes, este cea mai bună alegere pentru tine. 

Așadar, nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți astăzi o mașină Mercedes pentru a te bucura de o experiență premium la prețuri accesibile prin rent a Mercedes!

5 Beneficii pentru rent a Mercedes

Ceea ce ne recomandă sunt experiențele pe care le furnizăm. Beneficiile unui rent a Mercedes sunt variate, tocmai pentru a-ți susține fericirea și “vibe”-ul din timpul călătoriei tale de afaceri, ori a vacanței. 

Vehiculele noastre sunt întreținute la cele mai înalte standarde și sunt echipate cu cele mai avansate caracteristici de siguranță, astfel încât să ai parte de o călătorie sigură și confortabilă. Oferim, de asemenea, servicii suplimentare, precum: navigația GPS, asistență rutieră 24/7 și posibilitatea de a alege între diferite planuri de închiriere. Cu rent a Mercedes, te bucuri de o experiență a condusului de neuitat. Avem o selecție largă de culori și stiluri, fiecare client având la dispoziție șansa de a personaliza vehiculul pentru a reflecta stilul său personal. 

Tehnologia modernă și performanța maximă, camere de luat vederi și sisteme de asistență pentru o experiență sigură, dotări luxoase pentru a te asigura de confort, opțiuni flexibile de mile și tarife de închiriere, toate acestea sunt oferite de rent a Mercedes. Prin varianta rent a Mercedes, îți oferim conveniență și flexibilitate în timpul călătoriei de afaceri, ori a vacanței. Nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți mașina prin rent a Mercedes, de la AXIS, pentru a te bucura de o călătorie fără griji și plină de libertate și aventură. 

Cu ajutorul AXIS poți fi sigur că vei avea parte de o călătorie sigură, confortabilă și plină de stil. Beneficiile oferite de serviciile noastre, prin rent a Mercedes, sunt unele inestimabile:

  • Oferim o selecție largă de modele și opțiuni de personalizare, astfel încât să găsești mașina perfectă pentru a-ți satisface nevoile și preferințele în timpul călătoriei tale;
  • Vei avea o experiență de conducere de neuitat, datorită celor mai avansate caracteristici de siguranță și tehnologie din industrie; 
  • Economisești timp și bani prin rent a Mercedes în loc să investești într-un vehicul propriu costisitor; 
  • Planuri de închiriere flexibile, astfel încât să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului; 
  • În plus, beneficiezi de o experiență unică și plăcută în timpul călătoriei tale cu un Mercedes Premium;

Alege rent a car Mercedes de la AXIS și bucură-te de o călătorie sigură și plină de lux și stil. Toate aceste beneficii îți vor oferi o experiență unică și plăcută în timpul călătoriei tale cu un Mercedes Premium. Alege rent a Mercedes de la AXIS și bucură-te de libertate și aventură, respectiv siguranță și confort.

Poti vedea ultimele noutăți pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.