x
Autentificare

Axis ID

Introduceți adresa dumneavoastră de e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon mobil

x
Crearea unui cont de utilizator

Axis ID

Nume utilizator

Numele utilizator este necesar pentru conectarea la contul dvs. În scopul verificării, vom trimite un cod de confirmare la acest nume utilizator.

Date personale

* Câmp obligatoriu

Rent a car – Axis 

Dacă dorești să te bucuri de o experiență de conducere confortabilă și fără griji, te invităm să descoperi serviciile noastre de rent a car de la Axis. În calitate de client Axis, vei avea acces la o flotă variată de mașini, de la cele mai noi modele de la branduri cunoscute precum Mercedes, Audi și BMW, până la mașini mai vechi, în funcție de necesități, buget și disponibilitate. Te putem asigura că, în oricare dintre cele cinci orașe în care avem reprezentanțe – Sibiu, București, Cluj, Timișoara și Constanța – vei găsi mașina potrivită pentru nevoile tale

Vrem să vă oferim cea mai bună experiență de rent a car din România, motivul pentru care procesul de închiriere este simplu și rapid. Suntem mândri să îți oferim un proces de rezervare online ușor de utilizat, care te va ajuta să găsești și să rezervi mașina perfectă pentru călătoria ta. Odată ce ai selectat mașina dorită, ne vom asigura că ești informat cu privire la detaliile de plată și opțiunile de asigurare, astfel încât să fii complet pregătit pentru ziua în care vei prelua mașina.

La Axis, suntem dedicați să îți oferim cea mai bună experiență de conducere. De aceea, toate mașinile noastre sunt bine întreținute și verificate regulat pentru a-ți asigura siguranța și confortul. Suntem convinși că, odată ce ai experimentat serviciile noastre de închiriere auto, vei fi satisfăcut cu alegerea făcută și te vei bucura de fiecare călătorie.

Indiferent dacă apelezi la serviciile de rent a car în scop de afaceri sau de plăcere, Axis îți oferă soluțiile potrivite de închiriere auto pentru a satisface orice cerințe.

rent a car
rent a car

Rent a Car – Procesul de închiriere 

La Axis, ne străduim să oferim servicii personalizate pentru a răspunde nevoilor și preferințelor tale de călătorie. De aceea, putem oferi opțiuni suplimentare, cum ar fi navigația GPS, scaune pentru copii sau alte beneficii. De asemenea, putem adapta durata și planul de închiriere în funcție de preferințele tale și să ne asigurăm că ești mulțumit de experiența întreaga experiență de închiriere auto.

Procesul de închiriere este simplu și rapid dar pentru a-ți contura o idee mai precisă, mai jos găsești pașii prin care poți obține acces la una din mașinile disponibile în flota noastră:

  • Prezentarea permisului de conducere;
  • Alegerea mașinii; 
  • Rezervarea propriu-zisă;
  • Stabilirea detaliilor –  servicii suplimentare, durata închirierii, locul de predare primire;
  • Semnarea contractului de prestări servicii. 

Este important să comunicăm din momentul rezervării orice preferințe sau necesități speciale pe care le ai, astfel încât să putem face tot posibilul să îți oferim o experiență minunată.

În concluzie, te invităm să experimentezi serviciile noastre de închiriere auto de la Axis. Cu reprezentanțe în orașe importante precum Sibiu, București, Cluj, Timișoara și Constanța și o flotă variată de mașini, suntem siguri că vei găsi mașina potrivită pentru călătoria ta. 

Unul din avantajele cele mai mari când vine vorba de serviciile de rent a car, este faptul că vei economisi timp și bani. Închirierea unei mașini este o opțiune mai ieftină și mai eficientă decât a cumpăra o mașină sau a folosi transportul public sau orice alte mijloace de transport. Vei fi liber să te deplasați după propriul program, fără să depinzi de un orar sau de alte persoane. De asemenea, nu va trebui să îți faci griji cu privire la cheltuielile de întreținere sau reparații, deoarece acestea vor fi gestionate de Axis.

În concluzie, te invităm să experimentezi serviciile noastre de închiriere auto de la Axis. Cu reprezentanțe în orașe importante precum Sibiu, București, Cluj, Timișoara și Constanța și o flotă variată de mașini, suntem siguri că vei găsi mașina potrivită pentru călătoria ta. 

Poți vedea ultimele noutăți pe paginile de social media facebook sau instagram AXIS. Aruncă o privire și peste blog-ul nostru.